Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για τον Γιώργο Λαζαρίδη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις με αμαξίδιο που διεξήχθη 10 και 11 Απριλίου, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις (ΟΑΚΑ), στο Μαρούσι συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά ο Γιώργος Λαζαρίδης.

Ο απολογισμός για τον Καλαματιανό διεθνή αθλητή ήταν 3 νίκες και 1 ήττα που τον οδήγησαν στην κατάκτηση της 2ης θέσης, συνεχίζοντας με διακρίσεις, μετά την 9 μήνη απουσία του λόγω της περιπέτειας της υγείας του. 


Η αρχή για το 2014 είχε γίνει με τη συμμετοχή του σε δυο διεθνή τουρνουά, Karvina-Τσεχία (2η θεση στο διπλό,ημιτελικό στο μονό) και Cuneo-Ιταλία (1η θέση στο διπλό, στους 8 στο μονό). «Σίγουρα ήθελα το κάτι παραπάνω, όμως έπαιξε ρόλο η απουσία μου για τόσο μεγάλο διάστημα, από αγώνες και προπονήσεις. 

Η διοργάνωση ήταν άψογη, οι αγώνες συναρπαστικοί, το θέαμα εντυπωσιακό, η διαιτησία σε υψηλό επίπεδο» μεταφέρει τις εντυπώσεις του ο ίδιος ο Γιώργος, το πρόγραμμα του οποίου περιλαμβάνει μερικές μέρες αποθεραπείας. 

Θ’ ακολουθήσουν προπονήσεις με τον προπονητή του Ανδρέα Νίκα, στο γήπεδο τένις για ΑμεΑ, του Δήμου Καλαμάτας, γυμναστήριο με την γυμνάστρια του Χριστίνα Πανταζοπούλου και προπονήσεις στην Αθήνα με την Εθνική ομάδα, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Κόντο, εν όψει της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωταθλήμα τένις με αμαξίδιο που θα γίνει 26 Μαΐου-1 Ιουνίου στην Ολλανδία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.