Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Δολοφόνος άφησε έγκυο τη σύντροφό του στη φυλακή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Jordan van der Sloot που έχει σκοτώσει μία γυναίκα και συνδέεται με την εξαφάνιση μιας έφηβης, πρόκειται να γίνει πατέρας καθώς άφησε έγκυο τη σύντροφό του στο κελί του όπου εκτίει 28 χρόνια φυλάκισης.



Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί στο τέλος αυτό του μήνα ή στις αρχές Ιουνίου στο ξωκλήσι της φυλακής, σύμφωνα με το CNN. Ο φυλακισμένος γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του κατά τη διάρκεια των επισκέψεών της στις φυλακές της Λίμα για να δει ένα συγγενή της που είναι έγκλειστος. Όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος του Maximo Altez: «Σε αντίθεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, εδώ στο Περού, οι αγαπημένοι και οι συγγενείς μπορούν να συναντήσουν τους τρόφιμους στο κελί τους…»

Η 23χρονη γυναίκα έχει ήδη έναν 2χρονο γιο από την προηγούμενη σχέση της. Έχει παρατηρηθεί όμως ότι στο Περού συχνά αυτοί οι γάμοι είναι λευκοί προκειμένου να αποκτήσουν οι φυλακισμένοι την ιθαγένεια και να μην χρειαστεί να δικαστούν στις ΗΠΑ.

Ο Jordan van der Sloot είναι Ολλανδός υπήκοος και φυλακίστηκε το 2013 για τη δολοφονία της Stephany Flores το 2010 στο Περού την οποία φέρεται να χτύπησε μέχρι θανάτου και να έπνιξε ενώ κατηγορείται ότι απήγαγε την 18χρονη NataleeHolloway από την Αλαμπάμα και ζήτησε 250.000 δολάρια από τη μητέρα της για να τις αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνισή της .


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.