Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ο «σημαδεμένος» 10χρονος - σύμβολο κατά της ενδοοικογενειακής βίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκάρει το χτυπημένο σώμα του - Δείτε τις φωτογραφίες.

Σε σύμβολο της εκστρατείας κατά της ενδοοικογενειακής βίας έχει αναδειχθεί ο 10χρονος Bin Bin από την Κίνα, τον οποίο η μητριά του ξυλοφόρτωνε άγρια.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν η δασκάλα του τον ρώτησε γιατί μοιάζει να πονά με κάθε κίνηση που κάνει. Το αγόρι ξέσπασε
σε κλάματα και στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως δεν ήθελε να γυρίσει στο σπίτι του επειδή η μητριά του τον έδενε σε κρεμάστρα για ρούχα και τον χτυπούσε βάναυσα.

Η δασκάλα, στο δημοτικό σχολείο της πόλης Heyuan της Κίνας, ενημέρωσε τον διευθυντή και όταν εκείνος ζήτησε να τους δείξει κάποιο σημάδι από τα χτυπήματα, έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Ο μικρός περιέγραψε πώς η μητριά του τον έδενε και τον κακοποιούσε σχεδόν καθημερινά αλλά η σοκαριστική εικόνα του χτυπημένου κορμιού του έδινε την πιο γλαφυρή και αδιάψευστη περιγραφή.

«Με χτυπά όλη την ώρα», είπε το αγόρι. Η τελευταία φορά που τον έδειρε ήταν επειδή βράχηκε κατά τη διάρκεια καταιγίδας στο δρόμο από το σχολείο προς το σπίτι.

«Μου είπε πως έπαιζα στη βροχή και με τιμώρησε με μία δερμάτινη ζώνη», περιέγραψε.

Η διοίκηση του σχολείου φωτογράφισε το αγόρι και, σύμφωνα με τη Daily Mail, από εκείνη διοχετεύτηκαν οι φωτογραφίες στα μίντια και το διαδίκτυο, προκαλώντας οργή.

«Είναι ένα τόσο γλυκό και ευγενικό αγοράκι, ράγισε η καρδιά μου όταν μας αφηγήθηκε την ιστορία του», είπε η δασκάλα του Quiong Yang. «Η μητριά του ζηλεύει τη σχέση του με τον πατέρα του επειδή εκείνη δεν έχει μπορέσει να κάνει παιδιά. Του λέει να τη βοηθά κάθε μέρα στο νοικοκυριό και τον δέρνει αν του ξεφύγει το παραμικρό».
Η αστυνομία έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Δείτε τις φωτογραφίες








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.