Τρίτη 27 Μαΐου 2014

"Έξυπνος" οδηγός στην Κομοτηνή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το "όνομά" της είναι Komotini Guide και στόχος της η προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών από τη Βουλγαρία: η καινοτόμος εφαρμογή για "έξυπνα" κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ, μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, είναι έτοιμη και στις 11 Ιουνίου θα παρουσιαστεί σε εκπροσώπους επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε τομείς οικονομικής δραστηριότητας (κυρίως εμπόριο, εστίαση, ξενοδοχεία κ.ά.), ούτως ώστε να αποτελέσει ενισχυτική παράμετρο της τόνωσης της αγοραστικής κίνησης από τη Βουλγαρία.

Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Αντώνης Φραντζής, η παρουσίαση του Komotini Guide απευθύνεται στις επιχειρήσεις, προκειμένου να ενταχθούν στον "οδηγό" και να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους Βούλγαρους επισκέπτες.

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα σε Βούλγαρους που επισκέπτονται την Κομοτηνή να γίνονται αποδέκτες ενημέρωσης για εκπτώσεις σε διάφορα προϊόντα των επιχειρήσεων που θα περιλαμβάνονται στον "οδηγό" και να λαμβάνουν οδηγίες για να φθάσουν στα καταστήματα που τις διαθέτουν.

Προς το παρόν, οι χρήστες "έξυπνων" κινητών τηλεφώνων και τάμπλετ μπορούν να βρουν την εφαρμογή και, επίσης, μπορούν να την εντοπίσουν και μέσα απ' άλλες, καθώς λέξεις-κλειδιά, όπως Κομοτηνή, την αναγνωρίζουν και την παρουσιάζουν στους χρήστες.

Με την Komotini Guide, οι επισκέπτες από τη Βουλγαρία, μόλις περάσουν τα σύνορα και εισέλθουν σε ελληνικό έδαφος, θα βλέπουν τα διαφημιζόμενα καταστήματα και τα προϊόντα τους. Μάλιστα, θα υπάρχει και μια πάγια έκπτωση για τους χρήστες της εφαρμογής, όχι μόνο τους Βούλγαρους επισκέπτες, αλλά όσους την "κατεβάσουν", διευκρίνισε ο κ. Φραντζής.

Πρόσθεσε δε, ότι, ο Εμπορικός Σύλλογος θα υλοποιήσει προωθητική εκστρατεία στη Βουλγαρία, με στόχο την παρουσίαση της εφαρμογής (μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.ά.).

Ο ίδιος τόνισε ότι οι επιχειρήσεις θα καταβάλλουν μια μικρή συνδρομή για τη συμμετοχή τους στην εφαρμογή, ποσό πολύ μικρό σε σχέση με τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.