Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Διοργανώνει σεμινάριο για ...κηδείες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το 1ο Σεμινάριο για ...κηδείες διοργανώνει ο Μιχάλης Παναγιώτου, ως πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών & Ταριχευτών Ελλάδος.

Συγκεκριμένα από αύριο Παρασκευή μέχρι και το Σάββατο θα διοργανωθεί στο Βόλο το «1ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Λειτουργών Κηδειών και Ταριχευτών», με τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων εκπαιδευτών καθηγητών Αγγλικών Πανεπιστημίων. Στους συμμετέχοντες δε θα απονεμηθεί πιστοποιητικό δια κάθε επαγγελματική χρήση.

Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας του κλάδου, Μιχάλης Παναγιώτου είναι ο άνθρωπος ο οποίος εμπνεύστηκε τη δημιουργία της πρώτης σχολής Επαγγελμάτων Κηδείας στη χώρα μας, όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό το trikalavoice.gr. Ο ίδιος επιμένει ότι «γίνεται μια συνολική προσπάθεια αναβάθμισης του κλάδου, προκειμένου να μπορούν όλοι οι συνάδελφοι να διαχειριστούν τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές όταν χάνεται ένας άνθρωπος και να παρέχουν στήριξη στους οικείους του. Το συγκεκριμένο Σεμινάριο που θα διοργανωθεί στο Βόλο είναι το πρώτο μιας σειράς που θα ακολουθήσουν».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.