Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Χωρίς προθεσμία το φοιτητικό - στεγαστικό επίδομα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απάντηση από τη διεύθυνση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Δεν τίθεται προθεσμία για την υποβολή της σχετικής αίτηση για το φοιτητικό-στεγαστικό επίδομα σύμφωνα με έγγραφό που απέστειλε η Διεύθυνση Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του υπουργείου Παιδείας προς τα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Συγκεκριμένα το έγγραφο αναφέρει τα ακόλουθα:

Με αφορμή ερωτήματα Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων αναφορικά με την προθεσμία υποβολής αίτησης για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν επικοινωνίας με την αρμόδια Διεύθυνση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους διευκρινίστηκε ότι δεν τίθεται προθεσμία για την υποβολή σχετικής αίτησης.

Ως εκ τούτου οι δικαιούχοι δύνανται να υποβάλλουν την αίτηση για τη χορήγηση του εν λόγω επιδόματος οποτεδήποτε μέχρι την παραγραφή της κατά του Δημοσίου απαίτησής του προσκομίζοντας το απαιτούμενο εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος.

Θυμίζουμε στους αναγνώστες ότι τα ΑΕΙ και ΤΕΙ σε σχετικές τους ανακοινώσεις καλούσαν τους ενδιαφερόμενους φοιτητές να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι και τις 31 Μαρτίου. Μετά από επικοινωνία με τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας μας γνωστοποιήθηκε ότι πλέον δεν υπάρχει προθεσμία και δέχονται αιτήσεις μέχρι και το τέλος του έτους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.