Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Δώρισαν τον καναπέ τους και μαζί... το γάτο τους!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έμεινε κρυμμένος για πέντε ημέρες.

Επί πέντε μέρες οι ιδιοκτήτες του Crockett του γάτου τον έψαχναν απεγνωσμένα. Είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του Bill και της Pauline Lowe στο Έσεξ και όλοι ήλπιζαν σύντομα να επιστρέψει. Αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν την περιπέτειά του…

Ο 10χρονος γάτος είχε αποφασίσει να «χαλαρώσει» κρυμμένος στον καναπέ του ζευγαριού, αλλά έτυχε την ημέρα που του ήρθε η όρεξη αυτή, το ζευγάρι να δωρίσει τον καναπέ του σε ένα κατάστημα με είδη σε τιμή ευκαιρίας, σχεδόν 30 χιλιόμετρα μακριά!

Οι μεταφορείς πήραν τον παλιό καναπέ από το σπίτι των Lowe, με τον Crockett μέσα, χωρίς να έχουν φυσικά ιδέα για τον
«λαθρεπιβάτη».



Για πέντε μέρες ο Crockett έμεινε κρυμμένος μέσα στον καναπέ χωρίς να τον εντοπίσει κανείς, παρότι τον περιέβαλαν ανύποπτοι εθελοντές και άνθρωποι που αναζητούσαν αντικείμενα σε τιμή ευκαιρίας.

Ο γάτος αποκαλύφθηκε μόνο όταν οι νέοι αγοραστές του καναπέ άκουσαν το… νιαούρισμά του! Αμέσως ειδοποίησαν το κατάστημα για το «έξτρα δώρο» μέσα στον καναπέ τους, κι έτσι ο πήρε ξανά το δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι του.

Οι Lowe εκτιμούν πως ο γάτος κρύφτηκε μέσα στο «σώμα» του καναπέ όταν εκείνοι χώρισαν τα κομμάτια του προκειμένου να είναι πιο εύκολη η μεταφορά του.

«Καταλάβαμε αμέσως πως ο Crockett έλειπε αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πού μπορεί να πήγε. Δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι κι έτσι ανησυχήσαμε πολύ», λέει στη Daily Mail η 66χρονη Pauline. «Δεν ξέρουμε πώς και πότε κατάφερε και κρύφτηκε στον καναπέ όταν αφαιρέσαμε το κάτω μέρος». 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.