Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η ανθρώπινη "ερμηνεία" του Ρέμου με τον αδελφό του Βαγγέλη Μόρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο πλευρό του αδελφού του διεθνούς ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα, του Δημήτρη, βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που έκανε στην Αυστραλία για επαγγελματικούς λόγους.

Ο τραγουδιστής, που βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή στη χώρα των καγκουρό για περιοδεία, μόλις ενημερώθηκε πως στο δημόσιο νοσοκομείο Alfred της Μελβούρνης νοσηλεύεται ο 34χρονος αδερφός του Έλληνα ποδοσφαιριστή της Ελλάς Βερόνα, έσπευσε να τον επισκεφτεί για να του δώσει κουράγιο.

Η απροσδόκητη αυτή επίσκεψη του Αντώνη Ρέμου, συγκίνησε βαθύτατα τον 34χρονο, ο οποίος έπεσε από τα σύννεφα πριν από λίγες μέρες όταν του διαγνώστηκε λευχαιμία.

Ο Δημήτρης, που ασχολείται κι εκείνος με τον αθλητισμό (παίζει beach volley), βρισκόταν στην Αυστραλία για ολιγοήμερες διακοπές όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Αμέσως του έγινε εισαγωγή προκειμένου οι γιατροί να τον υποβάλλουν σε μια σειρά εξετάσεων, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι πάσχει από τη νόσο.

Τότε, το ιατρικό team τον ενημέρωσε ότι θα έπρεπε να νοσηλευτεί προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα θεραπείες αποκλείοντας του κάθε ενδεχόμενο να ταξιδέψει όταν εκείνος τους ζήτησε να επιστρέψει στην Ελλάδα.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.