Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Απολύθηκε βοηθός σερίφη για υπέρμετρη βία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Έπνιξε» φοιτητή μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του - Δείτε τις φωτογραφίες.

Το δρόμο της εξόδου από την υπηρεσία του είδε π βοηθός σερίφη στο Knox του Τεννεσί για την ανάρμοστη συμπεριφορά του σε βάρος ενός φοιτητή το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 47χρονος Frank Phillips απολύθηκε για την άσκηση υπερβολικής βίας, σύμφωνα με τη Daily Mail. «Στα 34 χρόνια που υπηρετώ ποτέ δεν ανεχτήκαμε την άσκηση υπερβολικής βίας. Αυτή χρησιμοποιήθηκε και στο εν λόγω περιστατικό», ανακοίνωσε ο σερίφης Jimmy 'J.J.' Jones.

Ο φωτογράφος John Messner αποτύπωσε στο φακό του τον Phillips να πνίγει με τα δυο του χέρια γύρω από το λαιμό του τον φοιτητή Jarod Dotson, ύστερα από πάρτι. Ο 21χρονος φαίνεται να πέφτει στα γόνατά του και να χάνει τις αισθήσεις του από το λυσσαλέο σφίξιμο του αστυνομικού.

Σύμφωνα με τις Αρχές της πόλης ο Dotson ήταν μεθυσμένος και συνέχιζε να πίνει όταν συνελήφθη, στο δρόμο, μετά το πάρτι.

Κατηγορήθηκε για κατανάλωση αλκοόλ δημόσια και αντίσταση κατά της αρχής, οδηγήθηκε στο κρατητήριο και βγήκε την επόμενη μέρα το πρωί καταβάλλοντας πρόστιμο 500 δολαρίων.

Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση ο Dotson αγνόησε τις επανειλημμένες οδηγίες να μπει μέσα στο χώρο όπου γινόταν το πάρτι, δεν δεχόταν να υπακούσει τους αστυνομικούς και άρπαξε μάλιστα έναν από το πόδι.

Η αστυνομία του Πανεπιστημίου ζήτησε ενισχύσεις όταν το πάρτι άρχισε να βγαίνει εκτός ελέγχου και κάποιοι από τους περίπου 800 συμμετέχοντες άρχισαν να πετούν μπουκάλια στους αστυνομικούς.

Στο σημείο έφτασαν 60 αστυνομικοί ενώ έγιναν δέκα συλλήψεις.

Σύμφωνα με τον φωτογράφο, ο Dotson συνελήφθη και του φόρεσαν χειροπέδες ενώ στη συνέχεια τον οδήγησαν σε ένα βανάκι της αστυνομίας. Πήγε με τη θέλησή του και δεν αντιστάθηκε καθόλου, πρόσθεσε.

Όταν έφτασαν στο βαν, του έβγαλαν τις χειροπέδες που του είχε περάσει ο αστυνομικός του πανεπιστημίου και ετοιμάστηκαν να του βάλουν άλλες. Στο σημείο αυτό δύο αστυνομικοί του έπιασαν τα χέρια πίσω από την πλάτη ενώ ο τρίτος- ο Phillips- τύλιξε τα χέρια του γύρω από το λαιμό του νεαρού. Σε τέτοιο βαθμό που ο 21χρονος χάνει τις αισθήσεις του και πέφτει στα γόνατα.

Όταν κατέρρευσε, οι αστυνομικοί τον σήκωσαν και ο Phillips του έδωσε μερικά χαστούκια.

Δείτε τις φωτογραφίες




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.