Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Η πλαστική που οδηγεί στη... μεταμόρφωση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Και προκαλεί προβλήματα στον έλεγχο διαβατηρίων! - Δείτε τις φωτογραφίες.

Να ξυπνήσουν κάπως διαφορετικοί και σίγουρα πολύ καλύτεροι ελπίζουν όλοι όσοι υποβάλλονται σε κάποια αισθητική επέμβαση. Δεν τους περνά ωστόσο από το μυαλό πως μπορεί όταν ξυπνήσουν από τη νάρκωση να είναι τόσο διαφορετικοί που σχεδόν δεν θα αναγνωρίζονται.

Φαίνεται όμως πως ορισμένοι πλαστικοί χειρουργοί στη Νότια Κορέα είναι τόσο… δεξιοτέχνες που προκαλούν στους πελάτες τους ένα απροσδόκητο πρόβλημα: πολλοί από εκείνους που ταξίδεψαν μέχρι τη χώρα για να υποβληθούν σε κάποια επέμβαση δυσκολεύονταν να περάσουν από τον έλεγχο διαβατηρίων!

Σύμφωνα με κορεατικές ιστοσελίδες, ορισμένες κλινικές δίνουν πλέον στους πελάτες τους «πιστοποιητικό πλαστικής επέμβασης» για να μπορέσουν να επιστρέψουν στη χώρα τους!

Στα πιστοποιητικά αυτά αναφέρονται ο αριθμός διαβατηρίου του ασθενή, το όνομα της κλινικής και το διάστημα της παραμονής του στη Νότια Κορέα. Με το πιστοποιητικό αυτό, σημειώνει η Daily Mail, διευκολύνεται η επιστροφή τους στην πατρίδα τους.

Το 2009, 23 γυναίκες από την Κίνα δυσκολεύτηκαν να επιστρέψουν στη χώρα τους από τη Νότια Κορέα όπου είχαν πάει για να υποβληθούν σε πλαστική επέμβαση. Στον έλεγχο διαβατηρίων τις σταμάτησαν καθώς στις φωτογραφίες ήταν σαν… άλλοι άνθρωποι!

Η Νότια Κορέα μετατρέπεται ταχύτατα σε «λίκνο» της… πλαστικής χειρουργικής. Στη χώρα αυτή γίνονται οι
περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις ανά άτομο και ένα στα 77 άτομα δέχεται μαχαίρι ή βελόνα για να βελτιώσει την εικόνα του.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.