Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

«Χειρουργημένη κρατείται σε αστυνομικό τμήμα για οφειλές»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι καταγγέλλει η κόρη της παθούσας.

«Πήγα την 79χρονη χειρουργημένη μητέρα μου για έκδοση ταυτότητας και τη συνέλαβαν για χρέη στο ΤΕΒΕ» κατήγγειλε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η κόρη της παθούσας.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η μητέρα της πριν από περίπου 15 μέρες είχε υποβληθεί σε τριπλό bypass και από χθες το βράδυ βρίσκεται και κρατείται σε αστυνομικό τμήμα της Χαλκίδας για οφειλές στο ΤΕΒΕ, τις οποίες, όπως υποστηρίζει, δεν γνώριζε.

«Πριν από 15 μέρες ήμασταν στο νοσοκομείο. Χθες ήρθαμε για να βγάλουμε ταυτότητα και η μητέρα μου βρέθηκε κρατούμενη για οφειλή που δεν γνώριζε. Το ποσό, όπως μας ενημέρωσαν, ήταν 900 ευρώ και με τις προσαυξήσεις έγινε περίπου 5.000 ευρώ», συμπληρώνει η κόρη της.

Η παθούσα είχε πριν από αρκετά χρόνια ένα κυλικείο σε δημοτικό σχολείο της Αθήνας. Και βρέθηκε ξαφνικά να χρωστάει. «Ποτέ δεν είχαμε πάρει κάποια ειδοποίηση και αυτή τη στιγμή ξέρουμε ότι έγινε δικαστήριο και δικάστηκε ερήμην. Το δικαστήριο της επέβαλε 10 μήνες ποινή», συμπληρώνει η κόρη της και επαναλαμβάνει ότι η χειρουργημένη μητέρα της βρίσκεται από χθες κρατούμενη.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.