Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ο γιος του «κροκοδειλάκια» βαδίζει στα βήματά του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο μικρός Robert Irwin και τα αναπάντεχα «δώρα» του - Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο.

Ένα ζευγάρι φίδια πήρε μαζί του στο στούντιο της εκπομπής «The Living Room» στην τηλεόραση της Αυστραλίας ο 10χρονος Robert Irwin, γιος του Steve Irwin, του λεγόμενου «κροκοδειλάκια».

Το αγόρι έχει προφανώς κληρονομήσει την αγάπη του πατέρα του για τα ερπετά κι έφερε τα φίδια ως δώρο- έκπληξη στους παρουσιαστές Amanda Keller και Barry Du Bois, που μάλλον δεν ενθουσιάστηκαν.

«Άπλωσε το χέρι σου και μην το πιέσεις πολύ», είπε στην Amanda δίνοντάς της να κρατήσει έναν πύθωνα, η οποία δεν ένιωσε και πολύ άνετα με τη «γνωριμία» αυτή.

Ακόμα εντονότερη ήταν η αντίδραση του Barry Du Bois όταν ο κτηνίατρος Chris Brown επιχείρησε να του δώσει έναν πύθωνα. «Μην το βάζεις κοντά στο κεφάλι μου φώναξε, εκστομίζοντας και μερικά «γαλλικά».

Αυτός που φοβόταν λιγότερο από όλους ήταν ο μικρός Robert που έχει μεγαλώσει κοντά στα ζώα και δεν ανησυχεί όταν βρίσκονται δίπλα του.

Ο πατέρας του σκοτώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2006, όταν ο Robert ήταν μόλις τριών ετών, έπειτα από τσίμπημα σαλαχιού κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο της Αυστραλίας.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο...
..














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.