Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Στο σφυρί ο θρυλικός ΚΙΤΤ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όταν δημιουργήθηκε, ονομάστηκε Knight Industries Two Thousand, αλλά στην τηλεοπτική ιστορία έμεινε ως ΚΙΤΤ. Ο λόγος για τη μαύρη, αεροδυναμική και «πειραγμένη» Pontiac Trans-Am, με φωνή, υψηλή τεχνητή νοημοσύνη και άλλες «αρετές» που την κατέστησαν το it αυτοκίνητο της δεκαετίας του 80 και βρίσκεται σχεδόν στο ίδιο επίπεδο δόξας με τα αυτοκίνητα του Τζέιμς Μποντ.



Το αυτοκίνητο που συμπρωταγωνιστούσε με τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ στην τηλεοπτική σειρά «Ιππότης της Ασφάλτου» θα βγει στο σφυρί μαζί με μια σειρά από άλλα αντικείμενα που έχουν συνδεθεί με την καριέρα του γνωστού ηθοποιού.

Στη δημοπρασία που θα γίνει από τον οίκο Julien’s Auction, τον ερχόμενο Απρίλιο, στο πλαίσιο της κατηγορίας «Hollywood Legends» περιλαμβάνονται επίσης έπιπλα που του ανήκαν, δύο διακοσμητικοί πολυέλαιοι, ένας βαρύτιμος καθρέπτης, δυο τραπεζάκια, μια μηχανή με «φρουτάκια», ακόμα και μια πινακίδα που είχε χρησιμοποιηθεί στα γυρίσματα μιας ταινίας του.

Στους φανατικούς της σειράς «Baywatch» δίνεται η μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν το πορτοκαλο - κόκκινο μπουφάν που φορούσε ο Χάσελχοφ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.