Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Κινδύνευσε για να σώσει ένα μωρό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παρά τις απαγορεύσεις της αστυνομίας, ένας νέος άντρας, λίγα μόλις λεπτά μετά την κατάρρευση μιας ολόκληρης συνοικίας κάτω από τόνους λάσπης, έτρεξε στο σημείο αναζητώντας επιζώντες.

Αν ο Kody Wesson περνούσε από τη λεωφόρο 530 προς το Όσο λίγα λεπτά νωρίτερα, θα ήταν ενδεχομένως ένας από τους πολίτες που "πνίγηκαν" μέσα στη λάσπη.



Ανάμεσα στα σπίτια που κατέρρευσαν ήταν και της Amanda Skorjanc και τους μόλις 5 μηνών γιου της, Duke Saddarth.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Kody Wesson, χώθηκε μέσα στη λάσπη κι άρχισε να αναζητά επιζώντες. Μόλις εντόπισε την Amanda και τον μικρό Duke, πήρε το παιδί στην αγκαλιά του και ζήτησε βοήθεια από τους άντρες των ειδικών δυνάμεων που βρίσκονταν εκεί, αφού η μητέρα είχε σπάσει και τα δυο της πόδια.

«Πρέπει να βοηθήσεις, πως μπορείς να μην το κάνεις; Τι υποτίθεται ότι είναι σωστό; Να κάτσεις εκεί και να κοιτάς;» αναρωτιέται ο Wesson. «Δεν μπορούσα να δω το πρόσωπο του μωρού. Ήταν κυριολεκτικά χωμένο στις λάσπες».

Ο Wesson τύλιξε το μωρό με το παλτό του και το μετέφερε με ασφάλεια ενώ λίγο αργότερα σώθηκε και η 25χρονη μητέρα που οδηγήθηκε σε νοσοκομείο μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες στα πόδια της.

Δείτε τις φωτογραφίες









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.