Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Χορευτική βόλτα και πάρτι αλληλεγγύης διοργανώνει η ActionAid

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η δράση πραγματοποιείται το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας.

Δράση αλληλεγγύης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας πραγματοποιεί το Σάββατο 8 Μαρτίου η ActionAid.

Η παγκόσμια συνεργασία ανθρώπων που δρουν μαζί για την καταπολέμηση της φτώχειας και της ανισότητας, μάς καλεί να συμμετάσχουμε σε μια χορευτική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας στους ρυθμούς της ομάδας κρουστών Batala.

Στους ήχους των βραζιλιάνικων κρουστών, όσοι δώσουν το «παρών» θα περάσουν από τα στενά της Αθήνας, όπου καθημερινά γυναίκες υφίστανται βία, διακρίσεις, ρατσισμό και ξενοφοβία.

Η χορευτική βόλτα θα ξεκινήσει από την πλατεία Μοναστηρακίου στις 19.30 και κρατώντας φωτεινά sticks, πανό και χρωματιστά μηνύματα αλληλεγγύης, θα πραγματοποιηθεί περίπατος στα στενά περνώντας από τη στέγη του ΣυνΑθηνά (απέναντι από τη Βαρβάκειο) με προορισμό το μπαρ Μπούφος (Καρόρη 4). Εκεί, από τις 21.30, η ηθοποιός Έλενα Παπαβασιλείου θα βάζει εξαιρετική μουσική. Συμβολική είσοδος 5 ευρώ.

Παράλληλα, στη στέγη του ΣυνΑθηνά και στην πλατεία Μοναστηρακίου από τις 18.00 μπορείτε να επισκεφτείτε έκθεση φωτογραφίας με πορτραίτα γυναικών από ολόκληρο τον κόσμο με χαρακτηριστικές ιστορίες που δείχνουν πόσο δύσκολη μπορεί να είναι ζωή, μόνο και μόνο επειδή είσαι γυναίκα.

Τη διαδρομή μπορείτε να τη δείτε στον ιστότοπο www.actionaid.gr/dancemyway.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.