Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

22ος ο Καλαράς στο Σότσι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Μάκης Καλαράς ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι με την 22η θέση στο γιγαντιαίο σλάλομ sit ski.




Η αυλαία των Παραολυμπιακών Αγώνων πέφτει την Κυριακή (16/3) στο Σότσι, όμως για τον Μάκη Καλαρά έχει ξεκινήσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση για τη διοργάνωση του 2018 στην Πεονγκτσάνγκ.

"Σκοπεύω από εδώ και πέρα να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να πάρω μέρος σε πολλούς αγώνες, σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια κύπελλα, ώστε να βελτιώσω την κατάταξή μου και να μπορέσω να διεκδικήσω να είμαι και πάλι στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2018 στην Κορέα", εξήγησε ο μοναδικός αθλητής που μας εκπροσώπησε στο Σότσι.

Στο καλό του αγώνισμα, το γιγαντιαίο σλάλομ sit ski κατέλαβε την 22η θέση ανάμεσα σε 47 αθλητές. Ο χρόνος του ήταν τρία λεπτά και 37.60 δευτερόλεπτα. Εξήγησε πως κατέβηκε συντηρητικά το βουνό στο δεύτερο αγώνα, προκειμένου να καταφέρει να τερματίσει.

"Το Σότσι για εμένα ήταν μόνο η αρχή. Κατέγραψα πράγματα, απέκτησα σημαντικές εμπειρίες και πλέον ο Μάκης Καλαράς θα είναι τελείως διαφορετικός στις μελλοντικές διοργανώσεις", κατέληξε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.