Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Αγνοείται 18χρονος ψαράς στη Βοιωτία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό ενός 18χρονου ψαρά που αγνοείται από το μεσημέρι στα νερά της λίμνης Υλίκη κοντά στο Μουρίκι Βοιωτίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 18χρονος ψαράς ήταν μέλος μιας παρέας τεσσάρων ατόμων από το Μενίδι Αττικής, που χθες το απόγευμα πήγαν και έριξαν τα δίχτυα στην παραλία του Μουρικίου στην Υλίκη. Σήμερα το πρωί επέστρεψαν για να σηκώσουν τα δίχτυα.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, την ώρα που ο 18χρονος έσκυψε για να μαζέψει ένα δίχτυ, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στη λίμνη.

Δυστυχώς ο 18χρονος δεν βγήκε στην επιφάνεια και δεν έδωσε σημεία ζωής, ενώ όσο κι αν προσπάθησαν να τον εντοπίσουν οι τρεις φίλοι του δεν τα κατάφεραν.

Στις 12:40ενημερώθηκε η αστυνομία και η Πυροσβεστική που έσπευσαν στο σημείο. Στο σημείο έχει μεταβεί ο Περιφερειακός Διοικητής της Π.Υ. Στερεάς, Αθανάσιος Λέκκας, κλιμάκιο της Π.Υ. με επικεφαλής τον Διοικητή Θηβών, καθώς επίσης και κλιμάκιο της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία οι οποίοι διεξάγουν έρευνες με σωστική λέμβο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.