Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ξεκινούν 10.000 προσλήψεις ανέργων - Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δουλειά για 12 μήνες σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα με επιδότηση μισθού ως τα 450 ευρώ θα έχουν 10.000 άνεργοι ηλικίας από 30 έως 66 ετών με νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Οι επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους (www.oaed.gr) από την Παρασκευή 21 Μαρτίου, με την προϋπόθεση να έχουν εκδώσει κλειδάριθμο. Για την έκδοση κλειδάριθμου θα πρέπει να επισκεφτούν την υπηρεσία του ΟΑΕΔ στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκει η έδρα τους και να προσκομίσουν:

1.Οι ατομικές επιχειρήσεις τη βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος.

2.Τα νομικά πρόσωπα πρόσφατο καταστατικό της επιχείρησης, απ’ όπου θα προκύπτει η μετοχική ή και εταιρική σύνθεσή της, καθώς και το ΑΦΜ της επιχείρησης.

Δικαιούχοι είναι όλες οι επιχειρήσεις και γενικά οι εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν οικονομική δραστηριότητα. Οι άνεργοι για να επιλεγούν από τον ΟΑΕΔ θα πρέπει:

-Να έχουν συμπληρώσει το δελτίο εξατομικευμένης προσέγγισης και να έχουν συμφωνήσει σε ατομικό σχέδιο δράσης με τις υπηρεσίες του Οργανισμού.

-Να διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ κατά την υπόδειξη τους από το αρμόδιο ΚΠΑ 2 και μέχρι την πρόσληψή τους.

-Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους-μέλους της ΕΕ ή ομογενείς που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας.

-Να έχουν συμπληρώσει το 30ό έτος έως το 66ο έτος της ηλικίας τους και να διανύουν το 31ο έτος έως το 67ο έτος αντίστοιχα κατά την ημερομηνία υπόδειξης από την αρμόδια υπηρεσία.






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.