Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Καραγκούνης και Εθνική συμπαρίστανται στην Κεφαλονιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο πλευρό των κατοίκων της Κεφαλονιάς βρίσκονται έστω και από απόσταση ο Γιώργος Καραγκούνης και η Εθνική ομάδα τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι σεισμόπληκτοι.



Μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης έστειλε ο Γιώργος Καραγκούνης στον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Βαγγέλη Μαζαράκη για τους κατοίκους του νησιού που δοκιμάζονται τις δύο τελευταίες εβδομάδες από τις σεισμικές δονήσεις.

Στην επικοινωνία που είχε ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» με τον πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της Εθνικής ομάδας στους κατοίκους της Κεφαλονιάς, τονίζοντας ότι ο ίδιος, αλλά και όλοι οι διεθνείς θα είναι κοντά στους πληγέντες από τους σεισμούς.

«Θέλω να ενημερώσω τους κατοίκους της Κεφαλονιάς εκ μέρους της Εθνικής ομάδας ότι όλοι είμαστε στο πλευρό τους. Οι καταστάσεις είναι πολύ δύσκολες αυτή την ώρα και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου στην Εθνική στεκόμαστε δίπλα στους κατοίκους. Σε ό,τι αφορά το πανέμορφο νησί της Κεφαλονιάς, όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε στο εξωτερικό θα γίνουμε οι πρεσβευτές του, προκειμένου να πείσουμε τους ξένους να το επισκεφτούν το καλοκαίρι. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε εκεί ως Εθνική ομάδα (σ.σ. μια αντιπροσωπεία) για να απαλύνουμε όσο μπορούμε τον πόνο των κατοίκων», ήταν τα λόγια του άσου της Φούλαμ στον πρόεδρο της Ένωσης, Βαγγέλη Μαζαράκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.