Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Τουριστικό γραφείο πληροφοριών έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το ετοιμάζει ο δήμος στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας.

Το ενδεχόμενο δημιουργίας μόνιμου γραφείου τουριστικών πληροφοριών του δήμου Θεσσαλονίκης μέσα στον επιβατικό σταθμό του λιμανιού, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων, που «πιάνουν» στην πόλη, γνωστοποίησε ο αρμόδιος εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου, Σπύρος Πέγκας, στη διάρκεια συνάντησης με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος (ΟΛΘ), Στέλιο Αγγελούδη, για θέματα αξιοποίησης του θαλάσσιου μετώπου και αναβάθμισης της βιομηχανίας της κρουαζιέρας.

Όπως είπε, κινήσεις όπως αυτή, από την πλευρά του δήμου, «θα βοηθήσουν τη μεγάλη προσπάθεια, που γίνεται από τον ΟΛΘ, με βασικό στόχο την αύξηση των κρουαζιερόπλοιων στη Θεσσαλονίκη. Ενδεχόμενη αύξηση των πλοίων που διανυκτερεύουν στο λιμάνι μας, θα τονώσει τη τοπική αγορά και θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν καλύτερα την πόλη».

Ο ίδιος υπογράμμισε την ανάγκη συντονισμού του δήμου και των εμπλεκόμενων με τον τουρισμό φορέων της πόλης.
Την ικανοποίηση του για τη συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης εξέφρασε από την πλευρά του ο κ. Αγγελούδης και πρόσθεσε: «Ο ΟΛΘ τα τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει όλα τα ζητήματα ασφάλειας των πλοίων και παροχής υπηρεσιών του επιβατικού σταθμού και κατέχει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, που αναζητά η βιομηχανία της κρουαζιέρας, καθώς και οι επισκέπτες αυτού του είδους. Το ζήτημα είναι τι κάνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι βγαίνοντας από τον επιβατικό σταθμό στην καρδιά της πόλης. Εκεί είναι που θέλουμε τη συμβολή του δήμου».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.