Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Μοιράστηκαν 7,5 τόνοι τροφίμων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τουλάχιστον 7,5 τόνοι τροφίμων που περιλάμβαναν όσπρια, ζυμαρικά, γάλα μακράς διαρκείας, αλεύρι, ζάχαρη, χυμό ντομάτας, ρύζι, 36 τόνοι νερού σε εμφιαλωμένες συσκευασίες του 1,5 λίτρου και 850 κουβέρτες μοιράστηκαν στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς από τους Ιερείς της Ι.Μ. Κεφαλληνίας και τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ενώ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων η γίνεται η διανομή φαγητού, σύμφωνα με ανακοίνωση της «Αποστολής».

Σε άμεση υλοποίηση εντολής του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, μετά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Κεφαλονιά, η «Αποστολή» έχει πραγματοποιήσει τρείς αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας για τις ανάγκες των πληγέντων.





Κλιμάκιο Ιερέων της Μητροπόλεως με επικεφαλής τον πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως π. Γεράσιμο Φωκά θα συνεχίσουν καθημερινά να ενισχύουν τις πληγείσες από τον εγκέλαδο οικογένειες, διανέμοντας τα δέματα της «Αποστολής», καταγράφοντας ανάγκες σε ένδυση, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα, νερό και πετρέλαιο θέρμανσης, ώστε να καλυφθούν στο μέγιστο δυνατό από την «Αποστολή».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.