Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ο 10χρονος... δήθεν νάνος οδήγησε ξανά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν φαίνεται να έβαλε μυαλό ο 10χρονος Νορβηγός, που είχε ισχυριστεί ότι είναι νάνος όταν εντοπίστηκε από την αστυνομία, να κάνει βόλτα με το αυτοκίνητο του πατέρα του, καθώς το ξανάκανε.

Αυτή τη φορά ο μικρός προτίμησε το αυτοκίνητο ενός συγγενή, στον οποίο η οικογένεια είχε πάει για επίσκεψη. Το πήρε και πρόλαβε να οδηγήσει για 30 χιλιόμετρα μέχρι να τον σταματήσουν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όταν οι γονείς του κατάλαβαν τι είχε συμβεί τηλεφώνησαν στην αστυνομία που έστειλε αμέσως μηνύματα μέσω του Twitter και του ραδιοφώνου, ζητώντας τη βοήθεια του κοινού. Τελικά το παιδί σταμάτησε το αυτοκίνητο και ένας περαστικός του πήρε τα κλειδιά.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο 10χρονος έβαλε την αδελφούλα του, μόλις 18 μηνών, στο αυτοκίνητο των γονιών του και ξεκίνησε από την πόλη Ντόκα να επισκεφθεί τους παππούδες του, σε απόσταση 60 χιλιομέτρων. Όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, ισχυρίστηκε ότι είναι νάνος και είχε ξεχάσει το δίπλωμα οδήγησης στο σπίτι.

Την πρώτη φορά η αστυνομία έκλεισε την υπόθεση ζητώντας απλώς από τους γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους, όμως δεν φάνηκε επιεικής μετά το δεύτερο επεισόδιο και ενημέρωσε την πρόνοια.

«Δεν τραυματίστηκε κανείς, όμως αυτό οφείλεται καθαρά στην τύχη. Οι ενήλικοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους πριν συμβεί κάποια τραγωδία. Είναι τρομακτικό και πολύ λυπηρό να επιτρέπεται στο παιδί να συνεχίζει αυτή τη συμπεριφορά», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βεστ Όπλαντ, Μπορντ Κρίστιανσεν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.