Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ο άνθρωπος που έκανε τα φυτά... να τραγουδούν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Ivan Poupyrev «μετακόμισε» στη Motorola.

Εργάστηκε στη Sony για 8 χρόνια και στη συνέχεια «μεταγράφηκε» στη Disney για να μετατρέψει τα εργαστήρια της Disney Research σε κορυφαία interaction design labs παγκοσμίως.

Ο Dr. Ivan Poupyrev είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από όλους την επιστήμη της αλληλεπίδρασης και αυτή τη στιγμή είναι υπάλληλος της Motorola. Δηλαδή της Google...

H τοποθέτησή του στο Advanced Technology and Products department της Google, στο παράρτημα δηλαδή της εταιρείας που κατασκεύασε το Moto X, μόνο τυχαία δεν είναι.

Άπαντες εκεί προσδοκούν από τον Poupyrev να δώσει στα smartphones της εταιρείας χαρακτηριστικά που θα τα κάνουν μοναδικά απέναντι στον ανταγωνισμό. Και ο τομέας της αλληλεπίδρασης του χρήστη με το κινητό του αποτελεί πεδίον δόξης λαμπρό για καινοτομίες και νέες εμπειρίες.

Ως επικεφαλής σχεδιαστής της Disney Research, o Poupyrev παρουσίασε πριν από μερικούς μήνες το project «Swept Frequency Capacitive Sensing», μια τεχνολογία που επιτρέπει σε κάθε σχεδόν αντικείμενο να αντιδρά με διαφορετικούς τρόπους στο ανθρώπινο άγγιγμα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και αναλογιστείτε τί μπορεί να προσφέρει ο «τρομερός Ivan» στη βιομηχανία των smartphones...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.