Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Εκλάπη όχημα στο οποίο επέβαινε δύο ετών κορίτσι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το κοριτσάκι βρέθηκε από τις αρχές αλλά αναζητείται ο ύποπτος.

Στο αυτοκίνητο που έκλεψαν ληστές στην Indianapolis την Πέμπτη το απόγευμα, ήταν μέσα και η δύο ετών κορούλα της ιδιοκτήτριας. Ευτυχώς το παιδί βρέθηκε σώο και η μητέρα έχει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της από την Πέμπτη το βράδυ.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, η ιδιοκτήτρια του οχήματος, Emily Voss, καθάριζε το χιόνι από το δρόμο και άφησε την κόρη της Lilly να κάθεται στο αμάξι για να μην βγει έξω στο κρύο.



Τότε, ένας γείτονάς, ο Donald Nixon, πλησίασε την Emily, την γνώρισε και ζήτησε να χρησιμοποιήσει το κινητό της. Η Emily τον άφησε να κάτσει στη θέση του συνοδηγού για να είναι ζεστά.

Ωστόσο, όπως λέει η αστυνομία, ο Nixon κατάφερε να φτάσει στη θέση του οδηγού, να πάρει το όχημα και να φύγει. Τότε η μητέρα φώναζε «Πάρε το αυτοκίνητο αλλά άσε το μωρό μου». Ο Nixon αγνόησε τη μητέρα και οι αρχές ξεκίνησαν εντατικές έρευνες για να βρουν το παιδί.

Ο Nixon είναι ψυχικά άρρωστος και ζει με τον πατέρα του από τότε που πήρε εξιτήριο από το Wabash Mental Facility. Ο άντρας έχει διαγνωστεί με παρανοϊκή σχιζοφρένεια.

Η υπόθεση είχε αίσιο τέλος καθώς, αστυνομία, το βράδυ της Πέμπτης έλαβε μια κλήση όπου πληροφορήθηκε ότι το παιδί ήταν σε συγκεκριμένο σημείο στην οδό Delaware. Είχε μόνο το ένα του παπούτσι αλλά ήταν καλά στην υγεία του.

«Απλά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας που προσευχηθήκατε και κοιτούσατε γι αυτήν» είπε η μητέρα, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή ο Nixon αναζητείται ακόμα από τις αρχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.