Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

«Μπορούσε να μυρίσει το δέρμα της να καίγεται»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Λεπτομέρειες που σοκάρουν από την επίθεση με οξύ εναντίον 21χρονης.

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με την επίθεση με οξύ που είχε δεχτεί η 21χρονη Naomi Oni από συνομήλική της, το Δεκέμβριο του 2012.

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο τις προηγούμενες μέρες, η Mary Konye έριξε οξύ στη νεαρή κοπέλα επειδή τη ζήλευε για την εμφάνισή της. Το θύμα ούρλιαξε και μπορούσε να μυρίσει το δέρμα της και τα μαλλιά της να καίγονται. Έτρεξε σπίτι, όπου η οικογένειά της προσπάθησε να ξεπλύνει το οξύ.

Ωστόσο, από την επίθεση έχασε εκτεταμένα τμήματα του δέρματός της, ενώ ουλές έμειναν και στο σώμα της.

Από τη μεριά της, η Mary Konye αρνήθηκε ότι πραγματοποίησε την επίθεση και πως ζήλευε.

Η επίθεση θυμίζει αυτή που δέχτηκε επίσης με οξύ το μοντέλο Katie Piper το 2008 και είχε σαν αποτέλεσμα να σημαδευτεί άσχημα και να τυφλωθεί από το αριστερό μάτι.

Ο κατήγορος Gareth Patterson είπε απευθυνόμενος στους ενόρκους: «Η Naomi θα σας πει για τη φιλία της με την ενάγουσα. Θα σας πει πως στο παρελθόν είχαν τις αναταράξεις στις σχέσεις τους και πως η κατηγορούμενη είχε απειλήσει να πετάξει οξύ στη Naomi».

«Υπήρχε λόγος για τον οποίο η κατηγορουμένη είχε επιλέξει να προβεί σε μια τέτοια ασυνήθιστη απειλή. Στο παρελθόν οι δυο τους είχαν συζητήσει για μια νεαρή γυναίκα που ονομάζεται Katie Piper. Η Naomi και η κατηγορουμένη το είχαν συζητήσει αυτό και φαίνεται πως η κατηγορουμένη ήξερε πως η Naomi είχε συγκινηθεί ιδιαίτερα από τη δοκιμασία της Katie Piper», συμπλήρωσε.

Κατόπιν το δικαστήριο άκουσε την περιγραφή του περιστατικού: πώς η Naomi έφευγε από τη δουλειά της και πώς μια φιγούρα ντυμένη με μουσουλμανικό νικάμπ την πλησίασε. «Ξαφνικά η Naomi ένιωσε ένα υγρό να πετιέται στο πρόσωπό της. Ούρλιαξε και ένιωσε το πρόσωπό της να καίγεται. Μπορούσε να μυρίσει το δέρμα και τα μαλλιά της να καίγονται».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.