Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Ο Μπερλουσκόνι δώρισε 50.000 ευρώ σε ζευγάρι ανέργων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την απόφαση να βοηθήσει ένα ζευγάρι Ιταλών ανέργων από το Πορντενόνε της Βόρειας Ιταλίας πήρε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και πρόσφερε 50.000 ευρώ.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει η εφημερίδα Il Gazzettino, είχε γράψει πρόσφατα γράμμα στον Καβαλιέρε, ζητώντας του οικονομική βοήθεια. Η Τομαζίνα Πισιότου και Μάριο Παντοβάν εξήγησαν ότι πρόσφατα έχασαν και οι δυο τη δουλειά τους και ότι σύντομα θα αποκτήσουν δίδυμα.

Ο "μίστερ τι-βι", αποφάσισε να τους στηρίξει με τρεις τραπεζικές επιταγές συνολικού ύψους πενήντα χιλιάδων ευρώ, οι οποίες συνοδεύονταν από μια ευχητήρια κάρτα με γραμμένο το μήνυμα:

«Είμαι 77 ετών και αντέχω ακόμη στον κατατρεγμό των δικαστικών και της αριστεράς. Σίλβιο Μπερλουσκόνι».

«Στα παιδιά μου, όταν γεννηθούν, θα εξηγήσω ότι ο Άγιος Βασίλης, όντως, υπάρχει», δήλωσε η Τομαζίνα στους δημοσιογράφους.

Ιταλοί σχολιαστές, όμως, αναφέρουν πως όταν ήταν πρωθυπουργός, ο καναλάρχης και πολιτικός, δεν ανταποκρίθηκε πάντα με προθυμία σε αιτήματα οικονομικής στήριξης ανέργων.

Η δε εφημερίδα «Ιλ Φάττο Κουτιντιάνο» προσθέτει ότι- αν το επιθυμούσε- ο Μπερλουσκόνι θα μπορούσε να στηρίξει, με 1.500 ευρώ έκαστο, όλους τους ανέργους της Ιταλίας.

Η συνολική περιουσία του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού υπολογίζεται, από το περιοδικό Φόρμπς στα 6,2 δισεκατομμύρια ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.