Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Βρετανία: Έφηβοι το "έσκασαν" και βρέθηκαν στην Καραϊβική

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε θέρετρο της Καραϊβικής βρέθηκαν, δύο έφηβοι που το έσκασαν την περασμένη εβδομάδα από το οικοτροφείο όπου φοιτούσαν, στη βόρεια Αγγλία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.

Τα δυο παιδιά, ο Έντουαρντ Μπάνιαν, 16 ετών και η Ίντιρα Γκαϊνίγιεβα, 17 ετών, εντοπίστηκαν το βράδυ της Κυριακής να ζουν τον έρωτά τους σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Πούντα Κάνα της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Το ζευγάρι το είχε σκάσει την περασμένη εβδομάδα από το Κολέγιο Στόνιχερστ, κοντά στο Κλίδερο του Λάνκασερ. Για τελευταία φορά τους είδαν στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στις 3 τα ξημερώματα της 13ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες ο Έντουαρντ και η Ίντιρα είχαν πει στους συμμαθητές τους ότι "βαρέθηκαν" το κρύο και τη βροχή στο Λάνκασερ και προφανώς αναζήτησαν λίγη λιακάδα στην Πούντα Κάνα.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι σχεδιάζεται η επιστροφή τους στη Βρετανία, όμως δεν έχει ακόμη καθοριστεί το πότε θα γίνει αυτό. "Προτεραιότητά μας ήταν να φροντίσουμε για την ασφάλειά τους", σημείωσε, διευκρινίζοντας ότι αφού συμφωνήσουν να επιστρέψουν στη χώρα οι αστυνομικές αρχές δεν θα αναμιχθούν άλλο στην υπόθεση.

Το Κολέγιο Στόνιχερστ είναι ένα ανεξάρτητο ρωμαιοκαθολικό οικοτροφείο. Λειτουργεί εδώ και 400 χρόνια και χρεώνει ετήσια δίδακτρα 30.000 λιρών. Ο διευθυντής του, Άντριου Τζόνσον, είπε ότι είναι "πολύ ικανοποιημένος" που βρέθηκαν οι μαθητές, τους οποίους χαρακτήρισε "καλά παιδιά". Όπως είπε, ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ποιες θα είναι οι συνέπειες για τους δύο οικότροφους. "Τις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε με τους δύο νέους και με τις οικογένειές τους για το τι συνέβη και τι θα γίνει στο μέλλον. Προς το παρόν, είναι πολύ νωρίς ακόμη για να κάνουμε εικασίες για το μέλλον", πρόσθεσε.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.