Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

«Γνωρίστε το μωρό σας πριν αυτό γεννηθεί»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εταιρεία προσφέρει μοντέλα εμβρύων όπως είναι στην κοιλιά της μητέρας.

«Δεν θα θέλατε να γνωρίσετε το μωρό σας πριν αυτό γεννηθεί;» Την ασυνήθιστη αυτή πρόταση κάνει μια νέα εταιρεία που βασιζόμενη στην τρισδιάστατη εκτύπωση, δημιουργεί μοντέλα εμβρύων που αναπτύσσονται ακόμη στην κοιλιά της μητέρας.

Η αμερικανική εταιρεία«3D Babies» πραγματοποιεί υπερηχογράφημα και κατόπιν ένα ειδικό λογισμικό αναλαμβάνει την εκτύπωση, που αναπαριστά τις εκφράσεις του προσώπου και τη θέση του, όπως είναι κουλουριασμένο μέσα στη μήτρα.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας διαφημίζει τα τρισδιάστατα «μωρά» ως «ένα προϊόν που θα αποτελέσει μια πολύτιμη οικογενειακή ανάμνηση της εγκυμοσύνης σας».

Τα εκτυπωμένα έμβρυα πωλούνται σε τρεις διαστάσεις: σε φυσιολογικό μέγεθος μήκους περίπου 20 εκατοστών (κοστίζει 600 δολάρια), σε μεσαίο δέκα εκατοστών (400 δολάρια) και σε μικρό πέντε εκατοστών (200 δολάρια. Το μεγάλο μέγεθος αντιστοιχεί κατά μέσο όρο σε ένα έμβρυο 23 - 24 εβδομάδων.

Ο γονιός-πελάτης μπορεί να διαλέξει αν θέλει να εμφανίζεται το φύλο του παιδιού του στην εκτύπωση, ενώ μπορεί να επιλέξει το δέρμα του ανάμεσα σε τρεις αποχρώσεις (ανοικτή, μεσαία, σκούρα), προφανώς ανάλογα και με το χρώμα των ίδιων των γονιών.

Δεν διευκρινίζεται πάντως το ίδιο το υλικό που χρησιμοποιείται για την τρισδιάστατη εκτύπωση.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.