Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Εάν θέλετε φυσικό αέριο, σας ενδιαφέρει...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης για την αυτόνομη σύνδεση μεμονωμένων διαμερισμάτων με το δίκτυο φυσικού αερίου ανακοίνωσε η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία χρηματοδοτεί το κόστος μετατροπής/εγκατάστασης θέρμανσης αυτόνομης σύνδεσης μεμονωμένου διαμερίσματος (ανεξαρτήτως της ισχύος του λέβητα) για ποσό μέχρι 1.200 ευρώ (συμπ. ΦΠΑ), το οποίο θα αποπληρώνεται σε διάστημα 2 ετών σε 12 διμηνιαίες δόσεις μέσω των λογαριασμών κατανάλωσης φυσικού αερίου.

Παράλληλα, μειώνονται τα τέλη σύνδεσης για τις μεμονωμένες συνδέσεις διαμερισμάτων. Έτσι, ένα διαμέρισμα που ανήκει σε πολυκατοικία 2-4 διαμερισμάτων θα καταβάλει 200 ευρώ πλέον ΦΠΑ, ενώ ένα διαμέρισμα που ανήκει σε πολυκατοικία με 5 ή περισσότερα διαμερίσματα θα καταβάλει 100 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Στην τελευταία κατηγορία, προσφέρεται επιπλέον για την περίοδο προσφοράς έκπτωση 50%.

Εξάλλου, συνεχίζεται το χρηματοδοτικό πρόγραμμα μετατροπής εγκατάστασης για κεντρικές θερμάνσεις κτιρίων, καθώς και η προσφορά εκπτώσεων έως 100% στα τέλη σύνδεσης, ανάλογα με την εγκατεστημένη ισχύ λέβητα του κτιρίου.

Οι προσφορές της ΕΠΑ Αττικής θα ισχύουν μέχρι τις 21 Μαρτίου 2014. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους όρους των προσφορών δίνονται στο τηλ. 1133, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπορικών Συνεργατών της ΕΠΑ Αττικής, στα σημεία εξυπηρέτησης πελατών (Σύνταγμα: Ξενοφώντος 8 & Φιλελλήνων, Αθήνα: Λεωφ. Αθηνών 31-33 & Σπ. Πάτση), καθώς και στο site www.aerioattikis.gr.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.