Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Χριστοδούλου: «Αισθανόμαστε την ανάγκη να βοηθήσουμε»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ, Στέλλα Χριστοδούλου αναφέρθηκε στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν αγαθά για το «Παιδικό Σπίτι του Πειραιά» και το ΠΙΚΠΑ Βούλας που θα γίνει το Σάββατο το πρωί.


Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού θα δώσει το «παρών» στην Ιστορική Λέσχη του συλλόγου το πρωί του Σαββάτου για να βοηθήσει στη συγκέντρωση των αγαθών που θα δοθούν στο «Παιδικό Σπίτι του Πειραιά» και το ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Η αρχηγός της ομάδας, Στέλλα Χριστοδούλου αναφέρθηκε στην προσπάθεια αυτή επισημαίνοντας ότι αυτή και οι συμπαίκτριές της νιώθουν την ανάγκη να παρευρεθούν εκεί και να βοηθήσουν.

«Ο Ολυμπιακός για ακόμη μια φορά δείχνει πως είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Είναι πραγματικά συγκινητικό ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα να παίρνει τόσο σημαντικές πρωτοβουλίες και αξίζει όλοι να τον μιμηθούν. Σ’ αυτή την προσπάθεια μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι μας», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Εμείς οι αθλητές πρώτοι από όλους θα είμαστε στη Λέσχη όχι για να δώσουμε το καλό παράδειγμα αλλά γιατί πραγματικά αισθανόμαστε την ανάγκη να σταθούμε δίπλα στα παιδιά. Καλούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού να συνδράμει στην μεγάλη προσπάθεια μας. Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας μαζεύουμε ρούχα, τρόφιμα και σχολικά είδη για παιδικά ιδρύματα. Να είμαστε όλοι εκεί!», κατέληξε η αρχηγός του Ολυμπιακού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.