Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Απίστευτο: 19χρονη πήγε για έκτρωση και όταν γύρισε σπίτι ήταν...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα νέο ζευγάρι στη Βρετανία μόλις ανακάλυψε ότι περιμένει το 2ο παιδί του, αποφάσισε να κάνει έκτρωση διότι δεν μπορούσε τόσο γρήγορα να υποδεχτεί νέο μέλος.

Έτσι η 19χρονη Shannon Skinner πήρε την απόφαση να διακόψει την εγκυμοσύνη της, διότι έχει ήδη μία κορούλα...

Μαζί με τον σύζυγό της, πήγε σε μία κλινική όπου εκεί η διαδικασία της έκτρωσης περιλάμβανε τη λήψη δύο ξεχωριστών δόσεων από φάρμακα.



Όταν η Shannon πήγε στο σπίτι της όμως αντί να έχει πόνους από την άμβλωση είχε συμπτώματα εγκυμοσύνης... Μετά από λίγες ημέρες έκανε τεστ εγκυμοσύνης και διαπίστωσε ότι εξακολουθούσε να είναι έγκυος!

Προφανώς η θεραπεία με τα φάρμακα δεν «σκότωσαν» το έμβρυο και μετά από την επίσκεψή της στον γιατρό αυτό επιβεβαιώθηκε!

«Νομίζαμε ότι είχε ''φύγει''. Είχα θλίψη όταν πήγα για την άμβλωση. Ο Antony κι εγώ νιώσαμε ότι είχαμε πάρει την σωστή απόφαση, γιατί αντιμετωπίζαμε προβλήματα και θεωρήσαμε ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να φέρω στον κόσμο ένα δεύτερο μωρό. Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους, που είναι κατά των αμβλώσεων, αλλά μετά από αυτή τη διαδικασία της άμβλωσης ένιωσα τεράστια θλίψη», ανέφερε χαρακτηριστικά η 19χρονη.

Σήμερα η Shannon διανύει το 5ο μήνα της εγκυμοσύνης και πλέει σε πελάγη ευτυχίας...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.