Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Οι αντιδράσεις για το 25ευρω και οι δηλώσεις του υπουργού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ακολουθούν μερικά άρθρα που περιγράφουν τις αντιδράσεις για τα 25 ευρω που θα πρέπει να πληρώνουν οι πολίτες για την εισαγωγή τους στα νοσοκομεία και τις δηλώσεις του υπουργού υγείας για το θέμα.



---------------

Γιατροί: Θα αντιδράσουμε με τον κόσμο

Την πρόθεσή τους να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις ως ένδειξη διαμαρτυρίας και αντίδρασης εξέφρασε το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Π. Παπανικολάου, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Ότι θα κάνουμε είναι σίγουρο μαζί με τον κόσμο, μαζί με τους πολίτες, όχι από μόνοι μας», δήλωσε ο κ. Παπανικολάου, αναφέροντας: «Σας υπενθυμίζω ότι με τον ίδιο τρόπο, με δυναμικές κινητοποιήσεις, που είχαν γίνει πριν από δύο χρόνια, είχε καταργηθεί το χαράτσι των 5 ευρώ που υπήρχε και στα επείγοντα».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:




Πηγή: http://www.enikos.gr



---------------


Γεωργιάδης: Αν το ΠΑΣΟΚ προτείνει ισοδύναμο για τα 25 ευρώ...

Για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον Έλληνα πολίτη και την σχέση του με το δημόσιο, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως είναι ανοιχτός σε συζήτηση για τις εξαιρέσεις από το εισιτήριο στα νοσοκομεία, που ισχύει από χθες.

Απαντώντας στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα για το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως μετά από συζήτηση με την τρόικα, κρίθηκε προτιμότερο να ισχύσει το συγκεκριμένο εισιτήριο από το να ισχύσουν σκληρότερα μέτρα για τους πολίτες.

Τέλος, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, ο Έλληνας πολίτης αναγκάζεται να νοσηλευτεί μία φορά στα 10 χρόνια, συνεπώς η επιβάρυνσή του θα είναι ελάχιστη, ενώ ξεκαθάρισε πως αν το ΠΑΣΟΚ προτείνει δημοσιονομικό ισοδύναμο, είναι έτοιμος να το συζητήσει.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

---------------


Άδωνις: Αν συμφωνήσουν Σαμαράς-Βενιζέλος, καταργείται...


«Κόντρα» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και το ΠΑΣΟΚ για το εισιτήριο των 25 ευρώ που πρέπει να πληρώνουν όλοι οι ασφαλισμένοι προκειμένου να νοσηλευτούν.

«Αν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος συμφωνήσουν να χρησιμοποιηθεί το πρωτογενές πλεόνασμα, ας καταργηθούν (τα 25 ευρώ)» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης ενώ πρόσθεσε ότι αν το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει τα 25 ευρώ, να προτείνει ισοδύναμα μέτρα.

Δείτε τα βίντεο από το Mega:






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.