Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ένας αστυνομικός για δύο νησιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την ύπαρξη ενός και μοναδικού αστυνομικού ο οποίος καλείται να καλύψει τις ανάγκες αστυνόμευσης σε τρεις οικισμούς που βρίσκονται σε δύο διαφορετικά νησιά, των Φούρνων και της Θύμαινας και σε πληθυσμό χιλίων κατοίκων, επισημαίνουν σε επιστολή τους προς τον αρμόδιο υπουργό, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Σάμου.

Συγκεκριμένα, η Ένωση εκφράζει τη δυσαρέσκειά της, για την μη ενίσχυση των Α.Σ. Φούρνων και Α.Σ. Ευδήλου με προσωπικό από τις έκτακτες μεταθέσεις του 2013. Ο Αστυνομικός Σταθμός Φούρνων ήταν στελεχωμένος με δύο άνδρες, ο ένας εκ των οποίων μετατέθηκε. Ωστόσο, η αντικατάστασή του δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα να παραμένει μόνο ένας να αστυνομεύει το νησί των Φούρνων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη ασφάλεια των κατοίκων του νησιού.

Την άμεση τοποθέτηση δεύτερου αστυνομικού στους Φούρνους ζητούν τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών αλλά και η βουλευτής του νομού Αγνή Καλογερή, η οποία μετέφερε την επιστολή αγωνίας των αστυνομικών της Σάμου, προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια, ζητώντας και αυτή την άμεση επίλυση του προβλήματος.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.