Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή και μπαζάρ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο πλευρό των ασθενών και των παιδιών το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, διοργανώνει στις 15 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 μέχρι τις 13.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης (στο χώρο της πρώην αμερικάνικης βάσης) μια εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη στους μικρούς φίλους του.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή, όπου με την καθοδήγηση και επίβλεψη ειδικευμένων εθελοντών τα παιδιά θα παίξουν, θα ζωγραφίσουν και θα κάνουν διάφορες κατασκευές, θα ακούσουν παραμύθι και θα γυμναστούν με παιδική γιόγκα!

Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν και έτσι εκείνοι, το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να φέρουν μαζί τους την καλή τους διάθεση και ένα μαξιλαράκι.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στη Γραμματεία του Ιατρείου μέχρι τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου.

Την ίδια ημέρα από τις 10.00 μέχρι τις 18.00, σε διπλανή αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, οι «Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού», διοργανώνουν το δικό τους χριστουγεννιάτικο μπαζάρ, όπου θα διαθέσουν πλήθος από χειροποίητα (κυρίως) είδη, φτιαγμένα από εθελοντές και φίλους του ΜΚΙΕ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.