Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

«Οι Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκδήλωση στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στις 12 Δεκεμβρίου.

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο: «Οι Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και η Διεθνοποίηση της Εργασίας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013, από τις 12.30 έως τις 14.30, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Πεδίον Άρεως.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών (δομή του προγράμματος, περιεχόμενο σπουδών, διαδικασία υποβολής αιτήσεων, προϋποθέσεις εισαγωγής). Επιπροσθέτως, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν τόσο για το πρόγραμμα υποτροφιών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος όσο και για τις πρακτικές και τις διαδικασίες προετοιμασίας για την εργασία στο εξωτερικό. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ταυτότητα

Tο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) ιδρύθηκε το 2005 (Νόμος 3391) και αποτελεί το πρώτο δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα. Στο Διεθνές Πανεπιστήμιο λειτουργούν τρεις Σχολές: η Σχολή Οικονομίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Νομικών Σπουδών που προσφέρει τα εξής μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: Executive MBA, MSc in Management, MSc in Banking & Finance, MSc in Sustainable Development, MSc in Strategic Product Design, LLM in Transnational and European Commercial Law and Alternative Dispute Resolution, η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών που προσφέρει τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: MA in Black Sea Cultural Studies, MA in Art, Law and Economy και η Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας που προσφέρει δύο μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: MSc in Information and Communication Technology Systems, MSc in Energy Systems.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.