Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Εγκρίθηκαν 1250 θέσεις για τους εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέα συνεδρίαση του Τριμελούς Συμβουλίου για την έγκριση άλλων 150 θέσεων.

Ευχάριστα νέα επιφύλασσε η χθεσινή συνεδρίαση (6/12) του Τριμελούς Συμβούλιου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης καθώς ενέκρινε 1.250 θέσεις στις οποίες θα τοποθετηθούν οι 1.864 εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων που καταργήθηκαν από τα επαγγελματικά λύκεια. Παράλληλα την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον κ. Αρβανιτόπουλο, θα συνεδριάσει εκ νέου το Συμβούλιο για να εγκρίνει άλλες 150 θέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση έγγραφο του Υπουργείου οι 925 εκπαιδευτικοί θα τοποθετηθούν σε ΙΕΚ , ΣΕΚ και άλλες δομές της δια βίου μάθησης. Οι υπόλοιπες θέσεις θα αφορούν δεύτερες ειδικότητες και διοικητικές θέσεις όπως άλλωστε αναφέρθηκε και στη συνάντηση του Υπουργού με μέλη της ΟΛΜΕ και των εκπαιδευτικών που βρίσκονται στη διαθεσιμότητα.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, όπως είναι λογικό, εντός των ημερών αναμένεται το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης να προχωρήσει στην έκδοση της πρόσκλησης των 1.250 θέσεων που θα τις διεκδικήσουν οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα με βάση τη μοριοδότηση των προσόντων τους από το ΑΣΕΠ.

Μετά την έκδοση των προσωρινών πινάκων, όπως είθισται, θα δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την κατάθεση των ενστάσεων και μετά την εξέτασή τους θα πραγματοποιηθεί η τοποθέτηση των εκπαιδευτικών στις νέες θέσεις τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.