Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Του έσωσαν το χέρι «κολλώντας» το στον αστράγαλό του!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο νεαρός μπορεί να ελπίζει- Δείτε τις φωτογραφίες.

Ακρωτηριασμό στο δεξί του χέρι σε εργατικό ατύχημα υπέστη ένας άνδρας στην Κίνα. Οι γιατροί κατάφεραν όμως να σώσουν το χέρι του «κολλώντας» το στον αστράγαλό του και σύντομα θα μπορούν, όπως λένε, να το επανακολλήσουν στο μπράτσο του.

Ο Xiao Wei είχε τραυματιστεί σοβαρά το Νοέμβριο, εν ώρα εργασίας. Αρχικά οι γιατροί του είχαν πει πως δεν θα κατάφερναν να σώσουν το χέρι του.

«Ήμουν σοκαρισμένος, πάγωσα μέχρι οι συνάδελφοί μου να βγάλουν το μηχάνημα από την πρίζα και να πάρουν το χέρι μου. Μας μετέφεραν στο νοσοκομείο», δήλωσε ο Wei, σύμφωνα με το Skynews.

«Είμαι νέος και δεν ήθελα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς δεξί χέρι», τόνισε.

Ωστόσο οι γιατροί σε ένα μεγαλύτερο νοσοκομείο πρότειναν μια άλλη λύση και «έδεσαν» το κομμένο χέρι στον αστράγαλό του για να αποτρέψουν τη νέκρωση του ιστού μέχρι να επουλωθούν άλλα τραύματά του.

«Το τραύμα του ήταν σοβαρό. Εκτός από τον ακρωτηριασμό, το χέρι του είχε συμπιεστεί. Έπρεπε να το καθαρίσουμε και να θεραπεύσουμε επιμέρους τραυματισμούς πριν σκεφτούμε επέμβαση επανακόλλησης», δήλωσε ο γιατρός του.

Σχεδόν ένα μήνα μετά τον ακρωτηριασμό, ο Wei έχει πλέον αναρρώσει επαρκώς για να υποβληθεί στην επέμβαση επανατοποθέτησης του χεριού του στο σωστό σημείο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε πολλές ακόμα επεμβάσεις, ελπίζουν ωστόσο πως θα μπορέσει να αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του χεριού του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.