Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Η Παραμυθούπολη της Σάμου άνοιξε τις πόρτες της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μοναδικές εκδηλώσεις στο χώρο του δημοτικού κήπου.

Μια γιορτινή ατμόσφαιρα επικρατεί στη Σάμο από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, οπότε και ξεκίνησε η λειτουργία της Παραμυθούπολης, στο χώρο του δημοτικού κήπου στην πόλη της Σάμου.

O Άη Βασίλης, πάνω στο ποδήλατό του, συνοδεύτηκε από μικρά παιδιά που κρατούσαν δάδες και φαναράκια, διασχίζοντας σχεδόν όλη την πόλη, έως την περιοχή των «προσφυγικών».

Ακολούθησε η μπάντα της δημοτικής κοινότητας Πυθαγορείου με τραγούδια και χριστουγεννιάτικα κάλαντα και στο τέλος συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημαρχείου, όπου η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Δέσποινα Κάιλα και ο δήμαρχος, Στέλιος Θάνος, απηύθυναν χαιρετισμό για το 20ήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε όταν άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, οπότε ξεκίνησε ένα ξέφρενο πάρτι με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου.

Το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου, τα μέλη του ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ 94 από την Πάτρα, με τη συμμετοχή 250 εθελοντών από διάφορους συλλόγους, έπαιξαν το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού. Πλήθος παιδιών συγκεντρώνονται καθημερινά στο παγοδρόμιο και το λούνα-παρκ, που έχουν στηθεί στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν έως τις 3 Ιανουαρίου. Στόχος της Παραμυθούπολης είναι να γίνει η πόλη της Σάμου ο πιο δημοφιλής προορισμός και να προσελκύσει επισκέπτες απ' όλη την Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.