Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Δεν υπάρχει απόφαση για παράταση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στα κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας τοποθετήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA.

Σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας, ο κ. Θεοχάρης δήλωσε ότι υπολογίζουν ότι έχουν περάσει τα 4 εκατομμύρια όσοι έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο παράτασης για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, ο κ. Θεοχάρης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι ζήτημα της πολιτικής ηγεσίας. Είναι ομαλή η διαδικασία. Εμείς δεν βλέπουμε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία».

Επίσης, ο κ. Θεοχάρης υπογράμμισε ότι ο κόσμος θα μαζεύει αποδείξεις και το 2014.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοχάρης σχολίασε και ένα πρόσφατο περιστατικό που σημειώθηκε στο Μέτσοβο, όπου μαγαζάτορες επιτέθηκαν σε συνεργείο του ΣΔΟΕ που πήγε για έλεγχο.

Ο Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων τόνισε: «Έχουμε κάποια φαινόμενα, τα οποία έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα. Δεν έχει συμβεί μόνο στο Μέτσοβο, έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις.

Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι θα είμαστε πολύ αυστηροί σε αυτές τις περιπτώσεις και θα εξαντλούμε ότι μας επιτρέπει ο νόμος που είναι να κλείνουμε 30 μέρες το κατάστημα, ώστε να μην επαναλαμβάνονται τέτοιου είδους φαινόμενα».

Δείτε το βίντεο από το MEGA:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.