Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Αμοιβή 15.000 € για αρχαίο ναυάγιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αμοιβή 15.000 ευρώ, αποφάσισε να διαθέσει το υπουργείο Πολιτισμού σε δύο κατοίκους της Ρόδου για την υπόδειξη αρχαίου ναυαγίου στους Λειψούς. Στη σχετική απόφαση αναφέρονται τα εξής:

«Εγκρίνουμε τη χορήγηση αμοιβής συνολικού ύψους δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000) ευρώ στους Θεόδωρο Στάμου και Μοχάμετ Γολιπούρ Μαγαντάμ, για την υπόδειξη αρχαίου ναυαγίου στη νήσο Λειψοί Ν. Δωδεκανήσου, στην Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων, με την παρατήρηση ότι το παραπάνω ποσό θα αποδοθεί εξ ημισείας στους δύο ενδιαφερόμενους, δηλαδή επτάμιση χιλιάδες (7.500) ευρώ στον καθένα.

Το αντίστοιχο χρηματικό ένταλμα να εκδοθεί στο Δημόσιο Ταμείο της Περιφέρειας των δικαιούχων εις βάρος του ΚΑΕ 0879 του Τακτικού Προϋπολογισμού του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού υπό τον όρο ότι θα υπάρχουν οι διαθέσιμες πιστώσεις στον σχετικό κωδικό.

Καλούνται οι δικαιούχοι μετά την λήψη της παρούσης να επικοινωνήσουν με την Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων προκειμένου να συμπληρώσουν τα δικαιολογητικά που προαπαιτούνται για την προώθηση της υπόθεσης».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.