Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Καταγγελία-σοκ για ίδρυμα της Πάτρας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκάρει η καταγγελία που έχει στα χέρια της η Εισαγγελέας Διονυσία Παπαδοπούλου για το Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα της Πάτρας, για την οποία έχει ήδη διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση.

Στην καταγγελία που έφτασε στα χέρια της κ. Παπαδοπούλου περιγράφονται ανατριχιαστικά πράγματα που φτάνουν από την κακοδιαχείριση και την κλοπή, ακόμη και των χρημάτων που έχουν τα παιδιά από τα κάλαντα, έως τις σεξουαλικές κακοποιήσεις ανήλικων αγοριών, τροφίμων του Σκαγιοπουλείου.

Ο καταγγέλων αναφέρεται σε σεξουαλική κακοποίηση νεαρού τροφίμου από άλλον τρόφιμο μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και από άγνωστο δράστη στη διάρκεια της κατασκήνωσης φέτος το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται τα παιδιά γίνονται αποδέκτες σωματικής και ψυχολογικής βίας ενώ κάποια από αυτά κλείνονται για τιμωρία στην απομόνωση.

Ανατριχίλα προκαλεί η καταγγελία ότι στην πλειονότητα των παιδιών δίνεται καθημερινά ένα χάπι-φάρμακο με την δικαιολογία ότι είναι διαταραγμένα προκειμένου να βρίσκονται σε καταστολή για να μην δημιουργούν προβλήματα, αλλά και η κατηγορία ότι αδέλφια τρόφιμοι του Σκαγιοπουλείου, που είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον ίδιο τους τον πατέρα, τις γιορτές των Χριστουγέννων επιστρέφουν για διακοπές στο σπίτι τους.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.