Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

"Έφυγε" ο Συνετόπουλος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η παλιά μεγάλη δόξα του Ολυμπιακού και του Ολυμπιακού Βόλου, έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 65 χρονών.

Ο Τάκης Συνετόπουλος αποτέλεσε μέλος της χρυσής ομάδας του Ολυμπιακού τη δεκαετία του 70 που κατέκτησε 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα, Κύτελλα και νταμπλ. Είναι ο έβδομος παίκτης από εκείνη την «αρμάδα» του Νίκου Γουλανδρή, που φεύγει σε όχι και τόσο μεγάλη ηλικία, καθώς είχαν προηγηθεί οι Γιώργος Βασιλόπουλος, Κώστας Δαβουρλης, Μιχάλης Κρητικόπουλος, Λάκης Γκλέζος, Γιάννης Κυράστας και Δημήτρης Περσίδης.



Ο εκλιπών «έφυγε» έπειτα από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο, κάνοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο πιο φτωχό.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου απ΄όπου και ξεκίνησε την καριέρα του ο Συνετόπουλος εξέδωσε συλληπητήρια ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Φωστήρα, ενώ παράλληλα οι παίκτες του θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει την οδύνη της για θάνατο του Τάκη Συνετόπουλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, αποφάσισε στον αγώνα με τον Φωστήρα, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, οι παίκτες της ομάδας να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια και οι σημαίες στο ΕΑΚ να κυματίζουν μεσίστιες».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.