Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Προώθηση των Αθηναϊκών επιχειρήσεων στη διεθνή αγορά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από τις 29 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου η έκθεση «Made in Greece».

Στην εκδήλωση «Made in Greece» οι αθηναϊκές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για νέες τάσεις και προοπτικές που αναπτύσσονται σε περισσότερες από 10 αγορές του εξωτερικού, αλλά και για τις διαδικασίες που εφαρμόζονται σε κάθε μία από αυτές.

Η πρωτοποριακή έκθεση θα λάβει χώρα 29 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου 2013 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

Στο Συνέδριο Εξαγωγών και Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξωστρέφειας συμμετέχουν εκπρόσωποι κρατικών φορέων και συνδέσμων, καθώς και εταιρίες από το χώρο του branding, marketing , μεταφορών, τεχνολογίας, συσκευασίας, εκτυπώσεων, πιστοποιήσεων, συμβουλευτικών υπηρεσιών επιδότησης και χρηματοδότησης. Βασικός στόχος είναι η πληροφόρηση και εκπαίδευση των Αθηναϊκών επιχειρήσεων και του ευρύτερου κοινού καθώς 120 καταξιωμένες επιχειρήσεις υποστήριξης της εξωστρέφειας, θα μπορούν να ενημερώσουν αναλυτικά τους επισκέπτες σχετικά με τα εργαλεία που έχουν στην διάθεση τους προκειμένου να διευρύνουν τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) με την υποστήριξη της Εταιρείας Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων και χρηματοδοτείται από το Π.Ε.Π. Αττικής στο πλαίσιο της πράξης «Ενίσχυση της εξωστρέφειας των Αθηναϊκών επιχειρήσεων».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο www.madeingreeceexpo.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.