Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Καταγγελίες Παραολυμπιονικών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι Παραολυμπιονίκες της κολύμβησης Αλέξανδρος Ταξιλδάρης και της δισκοβολίας Μάκης Καλαράς καταγγέλλουν την απαράδεκτη συμπεριφορά των διοργανωτών του κλασικού Mαραθωνίου της Αθήνας, που εμπόδισαν την συμμετοχή τη συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο.

Ο Αλέξανδρος Ταξιλδάρης ασημένιος Παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, γιατρός και αντιδήμαρχος Κομοτηνής, κατήγγειλε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Μάκης Καλάρας, ο Παραολυμπιονίκης μας στη δισκοβολία ότι ενώ ταξίδεψαν από την Κομοτηνή στην Αθήνα με σκοπό να συμμετάσχουν στον κλασικό μαραθώνιο με τα χειρήλατα αμαξίδια τους οι διοργανωτές είχαν άλλη άποψη και απαγόρευσαν την συμμετοχή των δυο διακεκριμένων αθλητών μας.



Συγκεκριμένα, σε επικοινωνία του Α. Ταλξιδάρη με τον τεχνικό σύμβουλο της οργανωτικής επιτροπής του κλασσικού Μαραθώνιου της Αθήνας κύριο Γιώργο Δούση για να δηλώσουν συμμετοχή εκτός συναγωνισμού στο τέλος του μαραθωνίου, ο εν λόγω «κύριος» το απέκλισε, φέροντας ως δικαιολογία την επικινδυνότητα των χειρήλατων για τους μη αναπήρους συμμετέχοντες!

Στο επιχείρημα του Α. Ταλξιδάρη, ότι δεν υπήρξε οποιοδήποτε πρόβλημα στην συμμετοχή των χειρήλατων αμαξιδίων τους, τόσο στον Μαραθώνιο των Σπετσών, όσο και σ’ αυτόν της Θεσσαλονίκης, ο Γ. Δούσης συνέχισε την προκλητική και χυδαία συμπεριφορά του απαντώντας:

«Επειδή σας άφησαν να συμμετάσχετε σε κάνα δυο πανηγυράκια, δεν σημαίνει ότι θα σας αφήσουμε να πάρετε μέρος στον μαραθώνιο της Αθήνας», και κατέληξε με το απίστευτο: «Κύριε Ταξιλδάρη, εσείς μπορεί να θέλετε να τρέξετε κρατώντας μια βόμβα, πρέπει να σας δεχτούμε; Σας εξηγώ ότι μπορεί να είστε επικίνδυνος για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες».

Οι δυο αθλητές μας Α. Ταλξιδάρης και Μ. Καλάρας δήλωσαν στο isotimos.gr ότι επέλεξαν να μην δημιουργήσουν πρόβλημα στους χιλιάδες αθλητές και αθλήτριες και δεν έλαβαν μέρος στον Μαραθώνιο.

Το isotimos.gr επικοινώνησε με την διοργανωτική επιτροπή του Μαραθωνίου της Αθήνας, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το εν λόγω συμβάν, ενώ ο κύριος Γιώργος Δούσης ήταν «άφαντος». Όπως είναι αναμενόμενο, εκκρεμούν οι απαντήσεις για το απαράδεκτο συμβάν.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.