Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Έγκλημα πάθους στις Σέρρες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ερωτικοί, όπως αποκαλύπτεται, είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον 62χρονο Γ. Ζ., ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ από το Νέο Πετρίτσι Σερρών, να σκοτώσει και να ρίξει σε μια απόκρημνη χαράδρα στο βουνό Μπέλες το πτώμα μίας 52χρονης συγχωριανής του.



Η άτυχη Ελένη Μπόνια, που ήταν μητέρα δύο παιδιών και είχε και δύο εγγόνια, ήταν σε διάσταση με τον άντρα της και αγνοούνταν από τις 26 Μαΐου, όταν αγόρασε γλυκά από ένα ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς της για να επισκεφθεί, όπως είχε πει σε συγγενείς και φίλους, τον πατέρα της στο Νοσοκομείο Κιλκίς όπου νοσηλευόταν. Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία είχε βγάλει από το κάδρο των υπόπτων τον πρώην άντρα της, ο οποίος είχε φύγει από το Ν. Πετρίτσι και ζούσε στη Μύκονο όπου εργαζόταν και είχε άλλοθι.

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στον 62χρονο, που είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ύστερα από πολύμηνη έρευνα, από τις τελευταίες δύο τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε ο δράστης και το θύμα λίγο πριν εξαφανιστεί.

Επίσης, μαρτυρία ενός κατοίκου ανέφερε ότι είχε δει την άτυχη γυναίκα να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του συγχωριανού της τη μέρα που χάθηκαν τα ίχνη της. Το απόγευμα του Σαββάτου και αφού όλο αυτό το διάστημα ο δράστης αρνούνταν οποιαδήποτε σχέση με τη γυναίκα και ισχυριζόταν ότι τη βραδιά της 26ης Μαΐου είχε πάει σε μια ταβέρνα για να επιστρέψει στη συνέχεια στο σπίτι του και να κοιμηθεί, ομολόγησε τον φόνο της 52χρονης.

Ο Γ. Ζ. φέρεται πως αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την 52χρονη και ότι το τελευταίο διάστημα αυτή τον απειλούσε πως θα την αποκαλύψει στη γυναίκα του. Επίσης είπε ότι πέταξε τη γυναίκα σε μια χαράδρα, σε μια απόκρημνη περιοχή του όρους Μπέλες, σε υψόμετρο πάνω από 1.000μέτρα, στο ύψος της Βυρώνειας.

Χθες οι αστυνομικοί μαζί με άνδρες της ΕΜΑΚ έφτασαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν ένα ανθρώπινο κρανίο, δύο άλλα οστά και μία παντόφλα. Το πτώμα διαμελίστηκε κατά την πτώση και έγινε βορά στα άγρια ζώα. Ο 62χρoνoς Γ. Ζ. οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Σερρών, όπου σήμερα απολογείται.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.