Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Λεωφορείο για τη μεταφορά ΑΜΕΑ προμηθεύτηκε ο δήμος Σερρών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Ένα ολοκαίνουργιο λεωφορείο, έντεκα θέσεων, που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, προμηθεύθηκε ο Δήμος Σερρών για τη μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες. Το λεωφορείο αυτό θα συμβάλλει στην ασφαλή και σωστή μετακίνηση ατόμων με ειδικές ανάγκες, τα οποία φιλοξενούνται στη δομή ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ που λειτουργεί η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ)».


Αυτά ανακοίνωσε ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013, παρουσία της πρώην αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας Σταυρούλας Αρβανίτη - Αγιαννίδου και του Προέδρου της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Γιάννη Δήμου.







Η αγορά του εν λόγω αυτοκινήτου κόστισε 72.000 €. Το ποσό των 65.000 € επιχορηγήθηκε από τον ΟΠΑΠ και το ποσό των 7.000 € το κατέβαλε η Κ.Ε.ΔΗ.Σ.
Η πρόταση για την επιχορήγηση από τον ΟΠΑΠ κατατέθηκε στις 31 Μαρτίου 2011 από την τότε αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κ. Σταυρούλα Αρβανίτη - Αγιαννίδου και εγκρίθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2011 το ποσό των 65.000 €.

Εν συνεχεία η όλη διαδικασία της προμήθειας του λεωφορείου πραγματοποιήθηκε από την Κ.Ε.ΔΗ.Σ. με αποφάσεις του Προέδρου της Γιάννη Δήμου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης, η οποία κατέβαλε συμπληρωματικά το ποσό των 7.000 € για την αγορά του αυτοκινήτου.




Τέλος, τόσο ο Δήμαρχος όσο και η κ. Σταυρούλα Αρβανίτη - Αγιαννίδου και ο κ. Γιάννης Δήμου, εξέφρασαν τη χαρά τους και την ικανοποίησή τους για την ολοκλήρωση της διαδικασίας προμήθειας του λεωφορείου και τη διάθεσή του για τις ανάγκες του προγράμματος ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., που επιτελεί ένα σημαντικό κοινωνικό σκοπό.
Από το γραφείο τύπου



Πηγή: http://www.serreslife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.