Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Τους νοίκιασε ξένο σπίτι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απίστευτο περιστατικό απάτης στο Σαν Φρανσίσκο.

Μια γυναίκα ανέβασε μια αγγελία στο Craigslist για δυο δωμάτια που νοικιάζονταν σε ένα σπίτι στο νότιο μέρος του στο Σαν Φρανσίσκο.



Μετά από την ξενάγηση στο σπίτι στις 13 Οκτωβρίου, δύο νέα ζευγάρια πλήρωσαν 900 δολάρια το καθένα για να «κλείσουν» τη συμφωνία για το σπίτι.

Τα ζευγάρια μετακόμισαν και όλα πήγαιναν καλά μέχρι την Πέμπτη. Χθες όμως, το κουδούνι χτύπησαν δύο άντρες που ισχυρίζονταν ότι ήταν αυτοί οι ιδιοκτήτες του σπιτιού.

Μετά από μια κλήση στην αστυνομία ξεκαθάρισαν τα πράγματα. Η γυναίκα που τους πήρε τα λεφτά δεν ήταν η ιδιοκτήτρια και απλώς τους κορόιδεψε. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα έβρισκε άδεια σπίτια και τους άλλαζε κλειδαριές προκειμένου να τα νοικιάσει σε ανυποψίαστα θύματα. Επιπλέον, έβρισκε τα χαρτιά της οικίας και χρησιμοποιούσε το όνομα των ιδιοκτητών ως δικό της προκειμένου να μην υποπτευθούν κάτι οι μελλοντικοί νοικάρηδες.

Τελικά, οι πραγματικοί ιδιοκτήτες ζήτησαν από τους φοιτητές να φύγουν από το σπίτι, αλλά τα ζευγάρια είπαν ότι δεν έχουν λεφτά να νοικιάσουν νέο σπίτι. «Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε» δήλωσε η Melissa Maldonadο και πρόσθεσε ότι η γυναίκα που τους εξαπάτησε ήταν αρκετά φιλική και ευγενική μαζί τους όταν «έκλειναν» τη συμφωνία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.