Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Αστυνομικός πυροβολεί ύποπτο on camera

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βίντεο από το περιπολικό καταγράφει το συγκλονιστικό περιστατικό
.
«Με πυροβόλησες; Με πυροβόλησες! Ω, θεέ μου!», ούρλιαζε ο άντρας ο οποίος κάτω από την επήρεια ναρκωτικών παρέσυρε αστυνομικό με το αμάξι του για αρκετά μέτρα πριν ο ένστολος τον πυροβολήσει δύο φορές.

Η κάμερα του περιπολικού του δεκανέα Cody Dunfee του Missouri Highway Patrol κατέγραψε το στιγμιότυπο, που έμοιαζε αρχικά σαν απλή παραβίαση του ορίου ταχύτητας, σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο.

«Καθώς προσέγγιζα το αυτοκίνητο, παρατήρησα κάτι μου έμοιαζε με μαύρο τετραγωνισμένο αντικείμενο», δήλωσε ο Dunfee για να συνεχίσει: «Συμπέρανα λοιπόν ότι κάτι προσπαθούσε να κρύψει στο αμάξι. Δεν ήξερα τι ήταν εκείνη τη στιγμή».

Ο Dunfee ισχυρίστηκε κατόπιν ότι ο Alan Hampton από το Κάνσας ξεκίνησε αιφνιδίως το αμάξι του, παρασύροντας τον αστυνομικό μαζί του για αρκετά μέτρα, πριν ο Dunfee τον πυροβολήσει δύο φορές στο χέρι και το πόδι.

«Με πυροβόλησες!», ούρλιαξε ο Hampton, «αιμορραγώ μέχρι θανάτου. Βοήθεια! Χάνω το φως μου»...

Η αστυνομική έρευνα του γεγονότος κατέληξε ότι ο Hampton οδηγούσε υπό την επήρεια σκληρών ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και γεμάτο περίστροφο. Ο ύποπτος καταδικάστηκε σε αρκετά χρόνια φυλάκισης, με τη δικαστή K. Elizabeth Davis να δηλώνει στο δικαστήριο για την υπόθεση: «Είναι θαύμα ότι εσύ [ο Hampton] και ο αστυνομικός ζείτε ακόμα».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.