Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Τυφλή ηλικιωμένη κακοποιήθηκε από τους συγγενείς της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θύμα άγριας κακοποίησης από την αδελφή της και τον ανιψιό της έπεσε μια τυφλή ηλικιωμένη, με σκοπό να της αποσπάσουν τα περιουσιακά της στοιχεία. Πρόκειται για γυναίκα, ηλικίας περίπου 80 ετών, η οποία ζούσε για αρκετούς μήνες "φυλακισμένη" στο σπίτι των κακοποιών της στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Οι Αρχές την εντόπισαν τελικά εμφανώς υποσιτισμένη και με σαφή σημάδια ξυλοδαρμού στο κορμί της.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από προ ημερών αναφορά που έκαναν στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι της «Σχολής Τυφλών», της οποίας η ηλικιωμένη υπήρξε τρόφιμος, όταν διαπίστωσαν ότι τα ίχνη της είχαν χαθεί τον τελευταίο χρόνο.

Από την εισαγγελία δόθηκε εντολή να διερευνηθεί η αναφορά, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άμεσα έρευνα για τον εντοπισμό της άτυχης γυναίκας. Η έρευνα των αστυνομικών αρχών οδήγησε στους συγγενείς της τυφλής γυναίκας κι όπως διαπιστώθηκε πίσω από την μυστηριώδη εξαφάνισή της κρύβονταν η αδελφή της και ο γιος της τελευταίας.

Η ηλικιωμένη βρέθηκε σε άθλια κατάσταση εμφανώς υποσιτισμένη και με σημάδια ξυλοδαρμού, και μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες προσέφεραν στην 80χρονη μία φορά στις τρεις μέρες φαγητό, ενώ της είχαν αποσπάσει την αστυνομική της ταυτότητα και το βιβλιάριο καταθέσεων, προκειμένου να “ξαφρίσουν” τους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Οι δράστες που συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία αναμένεται να οδηγηθούν στις εισαγγελικές αρχές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.