Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Το συγκλονιστικό βίντεο της ηρωινομανούς που γύρισε από το θάνατο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εικόνες που σοκάρουν.

Το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες μιας 29χρονης γυναίκας που επέστρεψε στην ζωή μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο CNN, έχει γυριστεί τον Αύγουστο του 2013 και είναι μέρος μιας καμπάνιας για την ευαισθητοποίηση των αμερικανικών αρχών ώστε να απελευθερωθεί η χρήση του φαρμάκου που σώζει ζωές.

Η 29χρονη Λιζ που ήταν τοξικομανής από την ηλικία των 11, πήρε υπερβολική δόση ηρωίνης και στο βίντεο φαίνεται να έχει χάσει τη ζωή της, αφού δεν ανασαίνει και τα χείλη της έχουν γίνει μπλε.

Η κοπέλα φαίνεται να επανέρχεται από το θάνατο μετά την σωτήρια ένεση με το φάρμακο Naloxone, που έχει αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν σαν το φάρμακο που σώζει τους ναρκομανείς αλλά χορηγείται μόνο με συνταγή γιατρού.

Το συγκεκριμένο φάρμακο αν χορηγηθεί άμεσα σε άτομα που έχουν λάβει υπερβολική δόση ναρκωτικών όπως αναφέρεται στην διεθνή ιατρική κοινότητα είναι πραγματικά θαυματουργό.

Στην Αμερική όπου ένας τοξικομανής χάνει τη ζωή του κάθε 19 λεπτά το συγκεκριμένο φάρμακο έχει σώσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.